Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAH OD NEREDA

Navijači Rijeke na mogu na gostovanje jer Uefa strahuje od - Srba?!

04.08.2017.
u 22:40

Poznato je da su Zvezdine Delije u bratskim odnosima s navijačima grčkog prvaka.

Rijeka je danas doznala protivnika na posljednjoj prepreci prije nastupa u skupini Lige prvaka. Bit će to grčki prvak Olympiakos, no pitanje je hoće li navijači naše najbolje momčadi moći na gostovanje u Pirej.

Čelnici Olympiakosa trenutno su u pregovorima s Uefom oko toga da se na ove dvije utakmice zabrani dolazak gostujućim navijačkim skupinama, piše Sportarena. Motiv za to je potpuna sigurnost gledatelja.

1/14

Krovna europska nogometna organizacija ovaj je potez povukla u prošlom pretkolu kada se Olympiakos susretao sa srpskim prvakom Partizanom jer je htjela izbjeći incidente između triju navijačkih skupina.

Poznato je da su Zvezdine Delije u bratskim odnosima s navijačima grčkog prvaka. Oni su usprkos zabrani Uefe ipak nabavili ulaznice za dvomeč protiv Olympiakosa kako bi se zajedno udružili protiv pristaša Grobara, navijača Partizana.

Osim toga, u Uefi pamte i ružne scene s utakmica reprezentacija Hrvatske i Grčke pa žele na vrijeme reagirati kako bi izbjegli moguće nerede navijača.

Podsjetimo, prva utakmica između Olympiakosa i Rijeke na rasporedu je u srijedu, 16. kolovoza, s početkom u 20.45 sati na stadionu Georgios Karaiskakis u Pireju. Uzvratni dvoboj igra se u utorak, 22. kolovoza, na Rujevici.

Komentara 17

DU
Deleted user
00:02 05.08.2017.

Srpčići opet rade probleme

SP
spremni0
00:13 05.08.2017.

pa kaj ti cetnici svagdje moraju raditi probleme,

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
00:09 05.08.2017.

Ok nemoraju, ali"ni oni nemogu u Rijeku i to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije