Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to zaslužio?

Navijači razapinju Lovrena na društvenim mrežema, neke od poruka su užasne!

Dejan Lovren
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/3
29.02.2020.
u 21:12

Redsi su u subotu neočekivano posrnuli s čak 3:0 kod jedne od najgorih momčadi prvenstva, Watforda

Nogometaši Liverpoola, barem ova generacija, neće ući u povijest uz titulu Nepobjedivih, onu istu po kojoj pamtimo neporaženi Arsenal iz sezone 2003./2004.  

Redsi su u subotu neočekivano posrnuli s čak 3:0 kod jedne od najgorih momčadi prvenstva, Watforda, a navijači su kao jednog od glavnih krivaca za šokantan poraz označili Dejana Lovrena. 

Hrvatskog je reprezentativca lopta kod prvog pogotka naprosto preskočila dok je čuvao Troyja Deeneyja, kod drugog gola nije uspio stići hitronogog dvostrukog strijelca Ismaila Sarra, dok je do trećeg pogotka došlo nakon što je izgubio jedan zračni duel.

Drugim riječima, nije Lovren napravio niti jednu neoprostivu grešku, ali su navijači ostali razočarani njegovim sveukupnim nastupom iako je, treba i to naglasiti, na stranici WhoScored dobio najvišu ocjenu među igračima Liverpoola (6.5) 

Izrazili su to vrlo jasno i na Twitteru po svršetku utakmice, ali u njegovu obranu treba reći da nije zaigrao još od 29. siječnja zbog čega sigurno nije bio u pravoj formi, odnosno, top izdanju.

Bilo kako bilo, pogledajte u nastavku kako su se okomili na njega, koliko je njih poručilo treneru Jürgenu Kloppu da mu zahvali na uslugama. 

Ključne riječi

Komentara 35

PK
PKE
21:43 29.02.2020.

Cijeli britanski medij krivi van Dijka za poraz jer grješke su došle baš od njega, a vi stavite postove od nekih frustriranih Pakistanaca koji sada glume Engleze i komentiraju o nogasu iako nikada nisu ni bili na tekmi. Bravo VL, vi ste jugoslavensko smeće.

DU
dubrix
22:14 29.02.2020.

Virgil kriv za 2 gola.....

PR
prajdali100
21:27 29.02.2020.

Ma bravo !!! Popljujte ga što više.Trebali ste objaviti još više komentara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije