Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HRVATSKI MESSI'

Navijači ostali u šoku kada su čuli da će Halilović nositi njihov dres, pogledajte reakcije

Alen Halilović i Luka Modrić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/16
23.11.2020.
u 21:00

Suigrač će mu biti Ivan Šunjić uz kojeg je nastupao u hrvatskoj U-21 reprezentaciji, a ugovor je potpisao do kraja sezone

Alen Halilović (24) potpisao je za deveti klub u karijeri, Birmingham City. Halilović će u engleskome drugoligašu pokušati oživjeti karijeru koja je posljednjih godina u velikom padu.

Suigrač će mu biti Ivan Šunjić uz kojeg je nastupao u hrvatskoj U-21 reprezentaciji, a ugovor je potpisao do kraja sezone.

Halilović, kojemu su tepali i uz nadimak hrvatski Messi, bio je jedan od najcjenjenijih hrvatskih mladih nogometaša i stručnjaci su mu predviđali veliku karijeru.

Debitirao je u HNL-u u derbiju sa 16 godina, tjedan dana kasnije postigao svoj prvi seniorski pogodak, prije 17. rođendana postao je najmlađi debitant u povijesti hrvatske reprezentacije, a s već s 18 je otišao put Barcelone potpisati petogodišnji ugovor.

Nakon toga bio je igrač HSV-a i Milana, ali većinom je lutao po posudbama (Gijón, Las Palmas, Standard i Heerenveen) i nije se uspio pronaći. Od ljeta je bio bez kluba, pojavila se mogućnost da dođe u Hajduk, a spominjao se čak i odlazak u Brazil.

Birmingham je trenutačnio 17. momčad Championshipa, međutim nakon 12 kola kasni samo osam bodova za skupinom klubova koja će izboriti doigravanje za Premier ligu.

 

Ključne riječi

Komentara 5

ZI
zivko1
06:23 24.11.2020.

Umišljeni igrač pa valjda bi negdje igrao da nije previše umišljen da je igračina treba se spustit na zemlju, ako na njoj živi.

DM
drazen.muhvic
12:39 24.11.2020.

U šoku su? Čekajte kad vide kako će igrati... Završiti će u šok-sobi od šoka...

CH
Chicano
06:24 24.11.2020.

Sretno ti bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije