Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u Manchesteru

Navijači ostali šokirani odlukom voljenog kluba

Dinamo - Manchester City
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
31.03.2020.
u 17:28

Navijači Cityja koji imaju sezonske ulaznice dobili su poruku od kluba da će i za ovaj mjesec biti naplaćene ulaznice kao da su se utakmice igrale

Iako je prije koji tjedan pandemija koronavirusa zaustavila nogomet u Europi i iako su prvenstva stopirana Manchester City šokirao je svoje fanove.

Naime, navijači Cityja koji imaju sezonske ulaznice dobili su poruku od kluba da će i za ovaj mjesec biti naplaćene ulaznice kao da su se utakmice igrale.

Mnogi klubovi već su prije donijeli odluku kako će smanjiti plaće igračima ne bi li koliko toliko spasili financijsku situaciju i kao ne bi imali ogromne gubitke. Napravio je to i City, ali je i otišao predaleko.

Iz kluba su poručili da će svaki navijač koji ima sezonsku kartu morati platiti određenu sumu novca kao da su ogledi odigrani. To je izazvalo veliki bijes navijača kojima nije jasno kako je moguće da se klub odlučio na takav potez.

Za sada je poznato kako je Premiership otkazan do svibnja, no ni tada nije sigurno da će se sezona nastaviti.. 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beskucnik
14:05 01.04.2020.

Invazija na Europu je propala ,plan islamskog osvajanja kroz kupovanje klubova da se uz naklonost navijaca i medija tiho puste uljezi i osvajaci ,je propao ,brexit je spasio Britance ,nafta je jeftina i sad se Arapi polako povlace ,nakon sto su ogroman novac ulupali u medije tipa CNN BBC SkY ...nevladine udruge i politicare koji su pripremali teren za masovno useljavanje muslimana ,ljude je tesko prevarit ma koliko puta mi obrisali komentar i profil ,uvijek istina probije kroz mrak ,pravda uvijek pobijedi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije