Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Mario

Navijači obožavaju Mandžu! Evo što mediji pišu o potezu Juvinih ultrasa

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.12.2019.
u 16:54

Mario u ovom trenutku ima četiri ponude, a možda uskoro stigne još neka...

Juventus je pobijedio Udinese s 3:1 te se na vrhu ljestvice talijanske lige bodovno izjednačio s Interom koji je tri boda protiv Fiorentine (1:1) ispustio  u sudačkoj nadoknadi.

Radost Staroj dami donijeli su dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo i Leonardo Bonucci. Talijanski mediji pišu o Juventusom sjajnom prvom poluvremenu, ali i o našem Super Mariju.

Točnije, pišu o navijačima talijanskog prvaka koji su tijekom utakmice skandirali Mandžukiću. Tom su gestom poslali sjajnu poruku hrvatskom napadaču koji je dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija postao prekobrojan.

Već na početku sezone trener talijanskog prvaka dao je Mandži do znanja kako na njega više ne računa bez obzira na to što je jako omiljen među navijačima.

Mediji su osudili Juventus što na blagdanskoj svečanosti među 600 uzvanika nije došao i Mario Mandžukić.

Juventusovi ultrasi su ovim potezom na utakmici protiv Udinesea pokazali klubu kako je napravio krivi potez što su tako lako otpisali Mandžu.

Bivši hrvatski reprezentativac to nikako nije zaslužio, te će vjerojatno u zimskom roku napustiti Torino. Mario u ovom trenutku ima četiri ponude, a možda uskoro stigne još neka...

Juventus je Mandžukića ponudio Milanu, ali se Maldini nada kako će u siječnju dovesti Ibrahimovića.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
06:10 17.12.2019.

Pa što to strani mediji pišu?

Avatar patkovic
patkovic
07:08 17.12.2019.

jasno kao dan da ga je iz tima izbacio nabildani ljigež , trener tu ne odlučuje

AM
amca
20:11 16.12.2019.

Manđo je nas !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije