Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari dugovi

Navijači Marseillea pozivaju igrače da se osvete PSG-u

Didier Deschamps
AFP
11.04.2012.
u 13:25

Ne smijemo dopustiti da PSG osvoji naslov, moramo se sjetiti lekcije iz povijesti - kažu navijači

Borba na naslov prvaka Francuske sve se više zaoštrava. Montpelliere i PSG bodovno su izjednačeni, s tim da Montpelliere ima utakmicu manje, onu protiv Marseillea.

Upravo ta utakmica mogla bi biti ključna, a navijači Marseillea traže od svojih igrača da puste utakmicu. Riječ je o želji za osvetom PSG-u, koju čekaju još od 1999. godine, kada su se za naslov borili Marseille i Bordeaux. U posljednjem kolu Marseille je svladao Nantes pogotkom za 1:0 te čekao ishod utakmice u Parizu gdje Bordeaux nije smio pobijediti. Na semaforu je sve do 90. minute stajalo 2:2, da bi u sudačkoj nadoknadi Pascal Feindouno postigao pobjedonosni pogodak i Bordeauxu donio naslov prvaka.

Navijači Marseillea bili su uvjereni da je riječ o prijevari i namještanju te su zbog toga ove sezone na internetu uputili proglas pod nazivom  "Nemojte zaboraviti lekciju iz prošlosti", a u kojem piše: "Moramo omogućiti Montpellieru da osvoji naslov. Ne smijemo dopustiti da prvak bude PSG. Nemojmo zaboraviti lekciju iz povijesti".

– Takvo nešto je nemoguće. Nikada ne bih namjerno izgubio utakmicu niti bih to ikada tražio od igrača – rekao je trener Marseillea Didier Deschamps.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije