Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavili bez daha

Navijači Kolna kupili ulaznice za sve utakmice Crvene zvezde i učinili nešto nestvarno

Navijači Kolna
Foto: Press Association/Pixsell
1/10
20.09.2017.
u 11:42

- Željeli smo kupiti pojedinačne ulaznice, no kako to nije bilo moguće odlučili smo se za cijeli paket koji uključuje i ulaznice Crvene zvezde sa Bate Borisovim i Arsenalom - naveo je Kölnov navijač.

Bundesligaš Köln uz sebe ima pravu vojsku navijača što se najbolje moglo vidjeti u prvom kolu Europske lige tijekom gostovanja kod Arsenala. U London ih je stiglo čak 20 tisuća dok je za gostujuće navijače bilo osigurano tek tri tisuće ulaznica pa su nastali neredi.

Vole se pohvaliti kako imaju čak 100 tisuća članova, više i od jednog Reala, a prošle sezone u Drugoj Bundesligi na domaćim utakmicama prosječno su imali 40 tisuća gledatelja.

Nema sumnje kako će broj ulaznica koji je namijenjen Kölnovim navijačima za utakmicu s Crvenom zvezdom u Beogradu ponovno biti premalen. Stoga su se Nijemci već počeli pripremati za taj 'izlet' koji ih očekuje 7. prosinca. 

Navijači Kolna
1/17

Jedan Kölnov navijač, Markus, otkrio je na forumu pristaša Crvene zvede (RedStarBelgrade.info) kako je dio njemačkih navijača već kupio pakete ulaznica za sve utakmice beogradskog kluba u Europskoj ligi i to na dijelu tribine koji nije predviđen za gostujuće navijače ali je odmah uz taj sektor, piše Blic.

- Željeli smo kupiti pojedinačne ulaznice, no kako to nije bilo moguće odlučili smo se za cijeli paket koji uključuje i ulaznice Crvene zvezde s Bate Borisovim i Arsenalom - naveo je Markus, a potom oduševio sljedećim navodima:

- Kako ulaznice za te utakmice ne bi propale odlučili smo ih darovati jednom sirotištu u Beogradu pa da djeca mogu iskusiti velike Zvezdine utakmice. Djeca i djelatnici sirotišta oduševljeni su idejom pa ćemo ih posjetiti dan prije utakmice kad se u našoj zemlji slavi blagdan svetog Nikole. Želimo ih darivati tradicionalnim poklonima voćem, orasima, lješnjacima, slatkišima i igračkama. Možda se i neki od vas žele uključiti u ovu akciju. Nogomet bi trebalo povezivati ljude i učini im život boljim - zaključio je Kölnov navijač.

 

Komentara 19

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
12:33 20.09.2017.

šta je osim akcije poboljšanja imiđa srbije i vučića (svakodnevne vijesti iz srbije umotane u celofan) u tijeku i akcija oojj zvezdo i delije ko nas bre zavadi,,,

DU
Deleted user
12:19 20.09.2017.

svega će videti sem fudbala

Avatar Cinco
Cinco
12:50 20.09.2017.

Novinar je zvezdaš, kao i urednik VL. Više ne sumnjam. Pročito je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije