Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno poludio

Navijači Juvea rasistički vrijeđali Mihajlovića, a kći mu u vezi s njihovim igračem

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
24.09.2017.
u 20:37

- Stalno se priča o rasizmu na stadionima, ali to ne bi trebalo važiti samo za tamnopute igrače.

U susretu šestog kola talijanskog prvenstva Juventus je bez problema pobijedio Torino, bilo je 4:0. No, susret će se pamtiti i po novom verbalnom sukobu između domaćih navijača i trenera gostiju Siniše Mihajlovića.

Naime, nakon isključenja Basellija, Mihajlović je izgubio živce i krenuo se prepirati sa sucem. U tom trenutku s tribina se začulo vrijeđanje.

"Cigane, cigane", vikali su navijači Juvea kojima to nije prvi ovakav sukob sa srbijanskim trenerom. Slično su mu skandirali u svibnju, a tada je o tome trener Torina pričao na konferenciji za novinare.

- Stalno se priča o rasizmu na stadionima, ali to ne bi trebalo važiti samo za tamnopute igrače. Rasizam se ne donosi samo na crnce. Rasizam je i kad ti tisuće ljudi viču da si srpsko ili cigansko govno. Što ćemo s tim?

A zanimljivo je da njegova kćer zasigurno navija za Juventus. Naime, Virginija Mihajlović i Alessandro Vogliacco, mlada nada Juvea, su u vezi. Zajedno su bili i na jučerašnjem susretu na kojem se vrijeđalo njezina oca...

 

 

Stasera c'è un gufetto accanto a me @alex_vogliacco_32 ⚽️❤️ #forzatorino #juventustorino

Objavu dijeli 🔥 Virginia Mihajlovic 🔥 (@virgimih)

 

 

@subdued

Objavu dijeli 🔥 Virginia Mihajlovic 🔥 (@virgimih)

 

 

Jeans jacket

Objavu dijeli 🔥 Virginia Mihajlovic 🔥 (@virgimih)

 

Komentara 36

KA
Kangal
20:43 24.09.2017.

Napisite i kako je kao igrac Lazia platio navijacima istog da istaknu transparent; "u cast tigru arkanu" Cetnik i smece...nije bolje ni zasluzio

IL
ilijan
21:13 24.09.2017.

Cigan je!

Avatar Idler 3
Idler 3
20:47 24.09.2017.

Dobra mu je kćer....al ovo Virginija....sorry >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije