Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PATROLA DO GOLA

Navijači iz Rostova poručili: Dalić je napravio odličan potez

Navijači Rusija
Foto: Screenshot
1/2
27.06.2018.
u 18:16

- Uvjereni smo u novi uspjeh. A isto tako i u četvrtfinalu. Svejedno je hoće li nas dočekati Rusija ili Španjolska - kazali su.

Hrvatski navijači proslavili su u Rostovu pobjedu nad Islandom, a danas su nam iznijeli svoje dojmove.

- To što su ostvarili i treću pobjedu dodatno će homogenizirati momčad, a dobro je što su priliku dobili i neki igrači koji su u drugom planu. To je bio jako dobar Dalićev potez - poručuju Sale, Igrić i Pero, navijači iz Patrole do gola.

Sad nas očekuje Danska u osmini finala.

- Uvjereni smo u novi uspjeh. A isto tako i u četvrtfinalu. Svejedno je hoće li nas dočekati Rusija ili Španjolska - kazali su.

Navijači Rusija
1/14

Komentara 1

JE
jejeee
18:31 27.06.2018.

nek su se oni napričali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije