Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
definitivno potrošio kredite

Navijači Intera pokazali Balotelliju prst dolje

Inter navijači
AFP
23.04.2010.
u 17:03

Mario Balotelli, 19-godišnji nogometaš milanskog Intera, potrošio je mnoge, većina će reći i sve kredite u klubu, nakon niza ekscesnih epizoda izazvanih njegovim ponašanjem.

Posljednji veliki gaf napravio je na kraju prve polufinalne utakmice Lige prvaka u kojoj je Inter na San Siru pobijedio Barcelonu 3-1. Na zviždanja domaćih navijača Balotelli je odgovorio bacanjem Interova dresa na pod.

Mnogi su silno osudili taj postupak, iako su neki, poput vlasnika Massima Morattija, izjavili da klub i dalje treba njegove igračke usluge. No, žestoka navijačka skupina s Interova sjevera na svojoj je internetskoj stranici objavila pismo s jasnim sudom.

- Za nas, dragi naš Mario, ti više ne postojiš. Ovo je naše posljednje zbogom. Bacanje dresa je čin koji osuđujemo, kao i napad na sve nas koji trošimo novac i darujemo svoju ljubav ovom klubu - piše u zanimljivijem dijelu obraćanja nogometašu.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mitar
18:29 23.04.2010.

Trebalo bi ga u ajduk e prodati ,ali ima manu jer je crnac,a oni priznaju samo yugo-rasu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije