Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNI DOGAĐAJ

Navijači Hrvatske i Slovačke odigrat će međusobnu utakmicu u Osijeku

Foto: Privatni album
1/2
07.10.2021.
u 18:46

Bitno je znati da se utakmica igra na otvorenom i da svi koji joj žele nazočiti moraju imati COVID putovnice ili negativne testove, ali i ulaznicu za utakmicu vatrenih koja će se sa Slovačkom igrati u Gradskom.

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak 11. listopada od 20:45 igrat će utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a uvertira u taj susret odvijat će se nešto ranije na stadionu NK Elektre u Osijeku.

Tamo će od 13 do 18 sati biti svi zainteresirani navijači Hrvatske i Slovačke, a glavni događaj bit će upravo međusobna utakmica navijačkih skupina.

Susret će se odigrati u dogovoru s Hrvatskim nogometnim savezom, koji je i ustupio korištenje stadiona te pripadajućeg prostora. Naravno, sve je prijavljeno i policiji, tako da nikakvih problema ne bi bilo.

Foto: Privatni album

S navijačke je strane za organizaciju zanimljivog događaja zadužen Željko Bulić, Časnik za navijače, ujedno i odgovoran za komunikaciju s gradskim i državnim službama te predsjednik IO-a Udruge Croatian Fans Embasy - MI HRVATI.

Bitno je znati da se utakmica igra na otvorenom i da svi koji joj žele nazočiti moraju imati COVID putovnice ili negativne testove, ali i ulaznicu za utakmicu vatrenih koja će se sa Slovačkom igrati u Gradskom vrtu kasnije tog dana.

Komentara 1

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
18:55 07.10.2021.

Navijači Hrvatske i Slovačke odigrat će međusobnu utakmicu u Osijeku xa kao navijaći u potporu domačinima dolaze njihova istočna brača po jeziku i krvi iz Niša, Pančeva i Banjaluke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije