Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
El Clasico

Navijači Barcelone Ronalda ometali laserom

ronaldo
pixsell
30.11.2009.
u 12:01

Lasersko svjetlo na licu Cristiana Ronalda, pri izvođenju slobodnog udarca u 12. minuti, ostat će jedna od slika po kojoj će se pamtiti 159. El Clasico između Barcelone i Real Madrida.

Katalonski su nogometaši na Nou Campu u derbiju 12. kola španjolskog prvenstva pobijedili kraljevski klub pogotkom Ibrahimovića sa 1:0.

Osim glasnim navijanjem, navijači domaćih pokušavali su dekoncentrirati gostujuće igrače i na druge načine, pa tako i nedopuštenim laserskim svjetlom. Plesalo je svjetlo osim po Ronaldovu i po licu drugoga portugalskog reprezentativca u redovima Madriđana, Pepea.

Iako su postali uobičajena pojava na nogometnim travnjacima, laseri su zabranjeni zbog mogućega štetnog djelovanja na osobe u koje se svjetlost usmjerava. Nogometni klub Napoli tako je kažnjen sa 15.000 eura zbog navijača koji je s laserom ušao na stadion San Paolo i usmjeravao ga na suparničke igrače. Kazna sasvim sigurno čeka i Barcelonu.

Ključne riječi

Komentara 1

GA
garincha
14:53 30.11.2009.

Ma da,laser!Losem k...u svaka dlaka smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije