Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO BILIĆ

Navijači Arsenala bojkotirali PPV TV prijenos: Novac dali humanitarnoj udruzi

Marko Prpic/PIXSELL
27.10.2020.
u 19:19

Njihova udruga pozvala je navijače "topnika" da bojkotiraju tv prijenos nedjeljne utakmice protiv Leicestera, za koja se po modelu "plati i gledaj" mora platiti 14,95 funti

Nakon što su britanske kablovske tv postaje odlučile dodatno naplaćivati prijenose utakmica nogometne Premier lige dio navijača odgovorio je bojkotom, a posljednji u nizu koji su to uradili bili su navijači Arsenala

Njihova udruga pozvala je navijače "topnika" da bojkotiraju tv prijenos nedjeljne utakmice protiv Leicestera, za koja se po modelu "plati i gledaj" mora platiti 14,95 funti. Pozivu se odazvalo 2.250 navijača koji su skupili 34.000 funti, te su ih donirali jednoj lokalnoj humanitarnoj udruzi, objavili su britanski mediji. 

Još ranije to su napravili navijači Newcastlea. Oni su sredinom listopada bojkotirali "pay-per-view" (PPV) prijenos susreta protiv Manchester Uniteda, čime su skupili 20.000 funti koje su donirali banci hrane. 

Dodatnom naplaćivanju prijenosa utakmica Premier lige prošlog tjedna usprotivio se trener West Bromwich Albiona Slaven Bilić, koji smatra da bi to moglo udaljiti navijače od nogometa. Bivši hrvatski izbornik je istaknuo da je nogomet sport za široke mase te da bi trebao biti dostupan svima.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
22:23 27.10.2020.

130 kuna za gledanje tekme na tv?! nebi im ni ja platio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije