Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima li iznenađenih?

Navijače zgrozio novi 'dribling' braće Mamić, pročitajte što poručuju

Zoran Mamić
Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/5
07.07.2020.
u 14:07

Odluka sasvim sigurno amenovana u Međugorju malo koga je izenadila, a malo koga su šokirale i prve reakcije navijača Dinama nakon što je klub informaciju potvrdio na društvenim mrežama

Zagrebački Dinamo od danas ima novog stratega. Igora Jovićevića ekspresno je naslijedio Zoran Mamić, čovjek koji je nepravomoćno osuđen na četiri godine i jedanaest mjeseci zatvora zbog optužbe da je taj isti klub pokrao i uz to oštetio državni proračun.

Odluka sasvim sigurno amenovana u Međugorju malo koga je izenadila, a malo koga su šokirale i prve reakcije navijača Dinama nakon što je klub informaciju potvrdio na Facebooku.

U samo dvadesetak minuta javilo se preko stotitnu obožavatelja Modrih, ali je, očekivano, malo tko među njima pozdravio takvu odluku. Prenosimo u nastavku najzanimljivije komentare:

- Onog dana kada se Zoki vratio iz egzotičnih zemalja bilo je jasno da se Bjelici sprema pedala. Otad ste sve radili da ga raz*ebete, čak su i suci radili protiv Dinama zato što ste tako htjeli. Ako ima Boga i pravde, jednog dana ćete osloboditi Dinamo iz svojih okova. Otiđite i uživajte u svom bogatstvu koje ste navodno pošteno zaradili.

- Kako je sve planski smišljeno! A kad završi sezona, onda će reći da se nema vremena tražiti novi trener jer su brzo kvalifikacije za Ligu prvaka! Ma dok onaj apostol drži palicu iz Međugorja nema tu mira

-  Sad ću vam vratiti člansku iskaznicu. Sram vas može biti, fuj

- Braća Daltoni su za vas goli k... Mislio sam da je Hajduk sprdačina, ali vi ste nad*ebali sami sebe

- Zoran Mamić će i ostati

- Zašto nije u zatvoru?

- Mislim da je to zasad i zbog Hajduka najbolje rješenje. Zna ekipu i tko što može

- Mene je kao dinamovca sramota

- To im je i bio cilj

- Sram vas može biti. Ali nećete ni vi vječno

- Kao u crtanom filmu

- Ovo je užas

- Nije uredu!! Kruno Jurćić čeka sad već malo predugo!! Majmunska posla

- Hoćemo Bjelicu natrag

- Vi niste Dinamo

- Čitate li vi iz Dinama ove komentare? Kako možete staviti njega na klupu? Nema niti jednog pozitivnog komentara. I vi očekujete da ćete s njim nešto napraviti.

Komentara 8

PA
pappmisi
21:03 07.07.2020.

Koji navijaci , Ja sam Navijac Dinama od 1967 godine !! Braca Mamic imaju moju bezuvjetnu podrsku !! Vise su dobroga ucinili Dinamu nego svi predsjednici i zajedno U povjesti Dinama !!! Dinamo Dominira ne samo u Hrvatskoj vec uu regiji u zadnjih 15 godina !!! Kada je toga bili prije ,, Nikada !!

DU
Deleted user
17:26 07.07.2020.

To nisu navijači .........Zoki odličan trener koji uskače na tri tekme. Molim "te" navijače da bojkotiraju u svakom smislu Dinamo !!!!!! Ima nas dovoljno koji ga bezuvjetno volimo! Volim te Dinamo šampione!!!!!! Čestitke na novoj tituli!

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:40 07.07.2020.

Steta sto tudor nije slobodan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije