Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

Navijač izbatinao golmana u ruskom hokeju (video)

Video šora hokej
Screenshot
15.03.2010.
u 21:34

Treća utakmica doigravanja osmine finala ruske hokejaške lige (KHL) između Jekaterinburga i Salavata u potpunosti je zasjenjena ispadom pomahintalog navijača koji se odlučio obračunati s golmanom gostujuće momčadi.

Učinio je to dok je ovaj sjedio na klupi za pričuvne igrače. Preskočio je ogradu i palicom ga nekoliko puta udario u glavu. Potom se, povukavši se na sigurno od naleta bijsnih golmanovih suigrača, prepustio policajcima da ga odvedu iz dvorane dok je kazački reprezentativni golman Vitalij Kolesnik držeći se za glavu odlazio na drugu stranu dvorane. U napadu je zaradio potres mozga.

Utakmica je prekinuta na dvadesetak minuta.

Domaći Jekaterinburg kažnjen je s 25.000 eura i zabranom prodaje ulaznica za četiri prva reda tribina na sljedećoj utakmici. U slučaju ponovljenog ispada klubu prijeti izbacivanje.

Inače, Jekaterinburg je pobijedio 4-3 čime je smanjio zaostatak u doigravanju na 2-1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije