Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg u domovinu

Navas napustio PSG i putovanje platio goleme novce

Keylor Navas
Foto: DPA/Pixsell
29.03.2020.
u 23:48

Ranije su fracusku prijestolnicu napustili i Neymar, Thiago Silva, te Edison Cavani

Vratar francuskog nogometnog prvaka PSG-a Keylor Navas bez dozvole kluba otputovao je u rodnu Kostariku, a troškove puta platio je 200.000 eura. Premda su mu u klubu savjetovali da to ne učini, Navas je unajmio zrakoplov i otputovao u San Jose. 

- Mi smo ljudska bića, a ponekad se i njih bojimo. Okrećemo se Bogu na koljenima kako bismo preuzeli kontrolu nad situacijom i dali nam mir koji tražimo. Moramo ostati ujedinjeni i poštivati ​​pravila koja su nam sada nametnuta - poručio je Navas koji će idućih 14 dana provesti u samoizolaciji.

Ranije su fracusku prijestolnicu napustili i Neymar, Thiago Silva, te Edison Cavani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije