Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONAVIRUSA

Nastavlja se s otkazivanjem sportkih događaja! Nema turnira do 26. travnja

Tenis/Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/4
12.03.2020.
u 16:46

Prije četiri dana otkazani su i ATP i WTA turniri koji su trebali početi u četvrtak u Indian Wellsu, što znači da će većina najboljih tenisača svijeta biti barem dva mjeseca bez nastupa

Nedugo nakon što su odlukom gradonačelnika Miamija otkazani ATP i WTA teniski turniri u tom gradu koji su se trebali igrati od 24. ožujka do 5. travnja, Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) je objavilo kako prekida sezonu do 26. travnja zbog epidemije koronavirusa.

Tako su otkazani i ovogodišnji turniri tenisača u Houstonu, Marakešu, Monte Carlu, Barceloni i Budimpešti.

Prije četiri dana otkazani su i ATP i WTA turniri koji su trebali početi u četvrtak u Indian Wellsu, što znači da će većina najboljih tenisača svijeta biti barem dva mjeseca bez nastupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije