Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Nastavlja se Primera, Ivana Rakitića čeka 300. utakmica za Barcelonu

13.06.2020.
u 09:30

U Bundesligi svi pak čekaju sraz koji otvara dan – Düsseldorf i Borussia Dortmund (15.30 sati), ali i posljednju utakmicu dana, između Bayerna i Borussije Mönchengladbach (18.30 sati)

I dok smo nekoliko mjeseci bili bez nogometa, on se polako vraća u svim ligama, a mnoge veseli povratak baš onog u ligama petice.

Njemačko prvenstvo gledamo već neko vrijeme, a sada je na rasporedu i španjolska nogometna liga. Tako će danas, prvi put nakon pandemije koronavirusa, zaigrati i velika Barcelona. Katalonska momčad ide u goste Mallorci (22 sata).

Momčad s Baleara bori se za ostanak, u zoni je ispadanja i svaki joj je bod važan, dok s druge strane Barcelona želi zadržati bodovnu prednost pred madridskim Realom i ostati na prvom mjestu.

To bi mogla biti utakmica s dvojicom hrvatskih igrača u glavnim ulogama. Ante Budimir u dresu je Mallorce, a Ivan Rakitić mogao bi upisati svoj jubilarni 300. nastup za Barcelonu.

Inače, valja spomenuti da je Budimir ove sezone na Camp Nouu Barçi zabio dva gola u porazu 2:5.

Celta Vigo, koja je također u zoni ispadanja, u 17 sati dočekuje Villarreal koji se bori za neko od mjesta u europskim kvalifikacijama.

U Bundesligi svi pak čekaju sraz koji otvara dan – Düsseldorf i Borussia Dortmund (15.30 sati), ali i posljednju utakmicu dana, između Bayerna i Borussije Mönchengladbach (18.30 sati).

U petak je nastavljeno i tursko nogometno prvenstvo nakon gotovo tromjesečne stanke, a prvu utakmicu nakon prekida čeka i Beşiktaş hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide koji dočekuje Antalyaspor (20 sati).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije