Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koban let?

Nastavlja se potraga za nestalim zrakoplovom: policija dobila dojavu

Emiliano Sala
Foto: Reuters/PIXSELL/Twitter
1/5
24.01.2019.
u 10:24

Počela je potraga od otoka Burhoua, preko Alderneya i sjeverne obale otoka Jersey, objavila je policija Guernseya

Još traje potraga za zrakoplovom u kojem se nalazio Cardiffov nogometaš Emiliano Sala (28), a koji je u ponedjeljak navečer nestao s radara. Zrakoplov s argentinskih napadačem nestao je iznad Engleskog kanala.

'Počela je potraga od otoka Burhoua, preko Alderneya i sjeverne obale otoka Jersey', objavila je policija Guernseya, drugog po veličini Kanalskih otoka u Engleskom kanalu.

Policija je naknadno dobila dojavu nekoliko ljudi su vidjeli nešto što sliči dimnim signalima u blizini mjesta gdje se zrakoplov mogao srušiti. Potraga se nastavlja i jedan je zrakoplov krenuo na to  mjesto.

Emiliano Sala potpisao je za Cardiff u transferu vrijednom 17 milijuna eura. U Nantesu se oprostio sa suigračima te se zrakoplovom vraćao preko Engleskog kanala.

Twitterom kruži fotografija koju je objavio očevidac, a na njoj se vidi nešto što sliči dimnim signalima kako dolazi s otoka Burhou.

Problem što je maleni otok iznimno nedostupan po ovako nepovoljnim vremenskim uvjetima, a i radi se o zaštićenom prirodnom području.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije