Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split promašio jedanaesterac

Nastavio se HNL: Istra u Splitu vodila 0:2, a završilo je 2:2

Split - Istra
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
06.02.2015.
u 20:31

- Da smo realizirali jedanaesterac utakmica bi imala drugačiji tijek. Istra je dala golove iz naših grešaka, na kraju mogu biti zadovoljan kako smo se izvukli

Nema sumnje, i dalje će braća Slaven i Jozo Žužul pojačanja tražiti u redovima Istre. Belle, Barbarić, Blagojević, Woon, Roce, svi oni su u redovima Splita, a nosili su dres Istre. Koja je na otvaranju proljetnog dijela sezone u Parku mladeži imala vodstvo od 2:0 zahvaljujući briljantnom dvostrukom strijelcu Marinu Matošu (golovi u 29. i 48. minuti), ali i zahvaljujući anemičnom i nemoćnom Splitu. 

Zoran Vulić nikako nije mogao doći do daha protiv momčadi Igora Pamića, Split je bio bez ideje, visokog presinga i svega onog što je Vulić najavljivao. A onda je Pamić povukao potez odluke, svoje igrače posložio je u dva bloka, naredio im da se samo brane i tada je Split došao do poravnanja. Najprije je Ibriks, nakon odličnog udarca Mršića, u 77. minuti smanjio na 2:1, da bi Roce u 86. minuti petom poravnao na 2:2 i spasio Split od šoka na početku drugog dijela sezone. Valja napomenuti da je u 7. minuti Split propustio realizirati jedanaesterac, udarac Sokola Cikalleshija obranio je Saša Dreven.

- U prvom dijelu htjeli smo igrati, poremetio nas je izlazak Pranjića, znali smo da će pasti Pamić i Vukman, koji su imali pauzu. Ali, sve to ne znači da moramo dobiti ovakva dva gola - kazao je Istrin trener Igor Pamić, koji je bio jedan od kandidata za trenera Splita.

- Neću vam reći zašto nisam postao trener, hvala braći Žužul na korektnosti - rekao je Pamić.

Inače, i Istra je osjetila nedaće zbog vremenskih prigoda. Imali su Puljani u planu odmah nakon utakmica krenuti kući, ali na kraju su ostali prespavati u Sinju...

- Da smo realizirali jedanaesterac utakmica bi imala drugačiji tijek. Istra je dala golove iz naših grešaka, na kraju mogu biti zadovoljan kako smo se izvukli. Nije lako igrati protiv Istre, nisu ispred njihovog gola bila parkirana dva autobusa, bilo ih je četiri-pet - kazao je Vulić.

Split - Istra 1961 2:2

SPLIT - Stadion u Parku mladeži. Vrijeme hladno. Gledatelja 200. Sudac Domagoj Vučkov (Rijeka) 6.
Strijelci: 0:1 Matoš (29, Vukman), 0:2 Matoš (48, Franjić), 1:2 Ibriks (77), 2:2 Roce (86. Mršić). 
Split: Zagorac 5.5 - Ibriks 6.5, Majstorović 5, Barbarić 5.5, Woon 5 - Blagojević 5, Vidović 5 (od 53. Erceg 6) - Bagarić 5 (od 72. Roce 6.5), Mršić 7, Rog 6 - Cikalleshi 5 (od 72. Bilić 6.5). Trener Zoran Vulić.
Istra 1961: Dreven 6.5 - Pavlović 6, Obšivač 6.5, Gregov 6, Heister 6 - Z. Pamić 6.5, Matoš 7, Vukman 6.5 - Franjić 6.5 (od 59. Jordan -, od 90. Bastos -), Špehar 6, Tomić 6. Trener Igor Pamić.
Igrač utakmice: Marin Matoš

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije