Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJENO NATJECANJE

Nastavak Bundeslige potukao rekorde gledanosti

Bundesliga
Foto: Pixsell/Reuters
1/4
17.05.2020.
u 15:30

U subotu u15,30 sati (13h30 GMT) kada su počele prve utakmce, Sky je pratilo 3,68 milijuna gledatelja na kanalima koji se plaćaju, što je dvostruko više od uobičajene brojke za nogometnu subotu.

Nastavak Bundeslige u subotu, nakon dvomjesečne pauze, privukao je više od šest milijuna televizijskih gledatelja u Njemačkoj, zahvajujući ćemu je televizijska kuča Sky koja je prenosila utakmice srušila vlastiti rekord gledanosti njemačkog prvenstva.

U subotu u15,30 sati (13h30 GMT) kada su počele prve utakmce, Sky je pratilo 3,68 milijuna gledatelja na kanalima koji se plaćaju, što je dvostruko više od uobičajene brojke za nogometnu subotu.

Tome još treba dodati 2,45 milijuna gledatelja koji su utakmice pratili na besplatnom televizijskom kanalu Sport News, dostupnom svima.

Tako je jučer 27,4 posto gledatelja pratilo utakmice na kanalima koji se plaćaju, a 18,2 posto na besplatnim kanalima.

Bundesliga je u subotu nastavila nakon dva mjeseca pauze uvedene zbog pandemije koronavirusa prvenstvo i to pred praznim tribinama i uz stroge zdravstvene mjere. To je trenutačno jedina veća nogometna liga koja je nastavila s natjecanjem.

>> Pogledajte kako je prošao prvi dan Bundeslige

Bundesliga
1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije