Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gnjev prema Deschampsu

Nasrijeva djevojka žestoko izvrijeđala francuskog izbornika

Anara Atanes
Foto: Press Association/Pixsell
14.05.2014.
u 12:30

- Anara, volim te, ali nemoj se uzbuđivati. Život ponekad nije fer, ali to moraš prihvatiti i nositi se s tim - napisao je Nasri.

Engleska manekenka i pjevačica Anara Atanes oštro je reagirala na nepozivanje svog dečka Samira Nasrija u sastav francuske reprezentacije. Na svom Twitteer profilu izvrijeđala je izbornika Didiera Deschampsa.

- J*** Francusku! J*** Deschampsa! Kakav je to us*** menadžer?! - napisala je Anara te nekoliko minuta kasnije ponovila objavu ako ju netko nije vidio prvog puta.

Nešto kasnije i sam Nasri, veznjak Manchester Cityja, reagirao je putem Twitteera.

- Anara, volim te, ali nemoj se uzbuđivati. Život ponekad nije fer, ali to moraš prihvatiti i nositi se s tim - napisao je nogometaš kojeg je izbornik u utorak izostavio s popisa putnika u Brazil.

Foto: 'PATRICK HERTZOG'

- Nasri ima važan status u Manchester Cityju u kojem počinje utakmice u prvoj postavi. No u francuskoj reprezentaciji to nije tako - rekao je Didier Deschamps i navukao gnjev Nasrijeve partnerice.

>>Francuzi bez Nasrija u Brazil; Prandelli pozvao Cassana

Komentara 1

Avatar gligooooooooo
gligooooooooo
13:23 14.05.2014.

ahahahahahahha kakva šljunkara .pa i nema kvalitete za tricolore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije