Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Naslov za braću Bryan

Braća Bryan
Reuters
30.01.2010.
u 15:43

Američka braća Mike i Bob Bryan obranili su naslov najboljeg para na prvom Grand Slam teniskom turniru sezone. U finalu su s 6-3, 6-7(5), 6-3 svladali kanadsko-srpsku kombinaciju, Daniela Nestora i Nenada Zimonjića, inače druge nositelje turnira.

Ukupno je to osmi Grand Slam naslov za braću koja su u Melbourne Parku imali status prvih nositelja, od čega i četvrti u Australiji (2006., 2007., 2009., 2010.).

Pobjedom su prekinuli niz od pet uzastopnih poraza od Nestora i Zimonjića koji u međusobnim ogledima vode 8-3. Trebalo im je za to sat i 51 minuta na Rod Laver Areni.

Braća Bryan ukupno su drugi par u povijesti tenisa (u Open eri) po uspješnosti na Grand Slam turnirima. Australci Todd Woodbridge i Mark Woodforde osvojili su jedanaest naslova na turnirima te kategorije.

Australian Open, parovi, finale:

Bryan / Bryan (1) - Nestor / Zimonjić (2) 6-3, 6-7(5), 6-3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije