Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Našičani se spremaju za povijesnu pobjedu

PPD Zagreb
Foto: Duško Marušić/Pixsell
30.08.2018.
u 16:21

– Činjenica je da nismo ni kompletni ni u optimalnoj formi. Za pobjedu ćemo morati biti u najboljem izdanju. •

Večeras će se u Našicama (20.45 sati) igrati hrvatski derbi prošlog kola SEHA Gazprom lige. Domaći Nexe ugostit će PPD Zagreb koji dolazi prilično uzdrman dvama porazima na turniru u Francuskoj. Nexe je dobro odigrao u pripremnom razdoblju i sigurno je da očekuje punu dvoranu, ali i prvu službenu pobjedu nad ranjivim “plinarima”.

– Jako sam zadovoljan kako smo odradili pripreme i mislim da je to za jednu stepenicu bolje nego lani u ovo vrijeme. Što se tiče PPD Zagreba, oni jesu izmijenili roster, ali i dalje imaju kvalitetan i iskusan kadar. Ali i mi imamo dobro posloženu momčad – rekao je Hrvoje Horvat, trener Nexea.

Na drugoj strani Lino Červar, trener zagrebaša, jako je oprezan u najavi utakmice.

– Ove smo sezone u jednom drukčijem ruhu. Nedostaje tu sedam igrača koji su lani nosili teret, a tijekom priprema imali smo dosta složen zadatak da ove nove mladiće pokušamo pripremiti za velike izazove koje donose nastupi u SEHA Gazprom ligi i EHF Ligi prvaka. Sezonu otvaramo protiv Nexea, ekipe koja u najmanju ruku zaslužuje našu pažnju i sav naš respekt. Zagreb je tijekom godina imao s njima i dosta teških utakmica s jačim sastavom nego danas, tako da očekujem da ćemo i mi u četvrtak imati vatreno krštenje i svakako nam neće biti lako – istaknuo je Červar i dodao:

– Činjenica je da nismo ni kompletni ni u optimalnoj formi. Za pobjedu ćemo morati biti u najboljem izdanju. 

>> Pogledajte i nevjerojatan potez iz njemačke treće lige

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije