Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVEZDA - NEXE 32:37

Našičani rastužili Zvezdu i Butuliju, prijatelja Žutog

'nexe'
''
21.09.2011.
u 21:21

Hrvatski doprvak pobijedio je srbijanskog na njegovom terenu, nakon senzacije na otvaranju lige protiv Zagreba (20:20), rukometaši Nexe ostvarili su još jedan podvig - prvi su hrvatski klub koji je slavio u Beogradu u Sehi (32:37)!

Igrači Kasima Kamenice pustili su zvezdašima da se ponadaju nakon prvih 30 minuta (18:18), no u nastavku je na vratima proradio odlični Perica Lelić koji je nakon obrana majstorski u kontrama upošljavao brata Franju i Vedrana Mataiju. A oni su bez greške punili mrežu Beograđana, u nastavku su zabili 15 od 19 golova Našičana. S vanjske pozicije ih je sa 9 golova predvodio ponovo raspoloženi mladi reprezentativac Robert Markotić i trener crveno-bijelih Igor Butulija, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i veliki prijatelj Roberta Prosinečkog, morao je potpisati kapitulaciju Kamenom.

- Nas je utakmica sa Zagrebom iscijedila u svakom pogledu, zato smo lošije odigrali prvo poluvrijeme. U nastavku su proradili obrana i vratari - komentirao je Kamenica, a srednji vanjski Mario Obad dodao je:

- U cijeloj utakmici protiv zagrebaša primili smo 20 golova, a protiv Zvezde samo u prvih 30 minuta čak 18 golova, što je stvarno previše. Kad smo konsolidirali obranu, došli smo do trijumfa koji nam je bio olakšan činjenicom da su Zvezdi nedostajali neki igrači.

Tempo previsok za Zvezdu

Domaći igrači i trener priznali su da su izgorjeli u velikoj želji da se dokažu protiv, objektivno, favorita.

- Tempo je bio visok i to nismo mogli izdržati. U podsvjesti sam već nakon prvog poluvremena znao da ne možemo to izdržati - rekao je Igor Butulija.

Već nakon dvije utakmice u ligi vidi se da bi se Našičani mogli čak i boriti za vrh. Izdrže li oni u tom ritmu.

Beograd - Dvorana Banjica. Gledatelja 350. Suci: Pavićević i Ražnatović (C. Gora)

Sedmerci: Crvena zvezda 5 (3), Nexe 2 (2)
Isključenja: Crvena zvezda 10 minuta, Nexe 8 minuta

CRVENA ZVEZDA: Ivanišević (2), Jeraj (16); Živković 1, Milošević, Pucelj, Pantelić 3, Vukas 3, Nadoveza 6 (2), Šćepanović 2, Pavić 2 (1), Pušica 5, Ivančev, Jokić 5, Šljivančanin 1, Čavaljuga, Sudžum 4.

NEXE: P. Lelić (10+2), Šunjić 3; Kozina 3, Mataija 7 (1), Albin, F. Lelić 8, Mrđenović 2, Barišić, Varvodić 2, Kedžo, Markotić 9 (1), Slišković 3, Pivac, Obad, Kević 3, Velić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije