Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD NAJBOLJIH

Naš legendarni sportaš objavio fotku iz djetinjstva, ovako je izgledao prije 35 godina

Goran Ivanišević
Foto: Instagram/Goran Ivanišević
1/6
16.06.2019.
u 09:01

Goran je četiri puta igrao u finalu Wimbledona koji je žarko želio osvojiti, a veliko finale protiv Patricka Raftera 2001. godine kada je naš tenisač osvojio naslov s pozivnicom i danas se smatra jednim od najboljih finala svih vremena

Goran Ivanišević po mnogima je najbolji hrvatski tenisač svih vremena, ali i sportaša općenito, a njegovi mečevi često su nam 'kidali' živce, a i sam je na terenu znao ispucati negativnu energiju nakon lošeg poteza ili krive procjene suca. 

Poznato je pitanje 'gdje si bio kada je Goran osvojio Wimbledon?', a upravo je on ovih dana objavio fotografiju gdje se prisjetio svog djetinjstva.

- Ovo mi je jedna od najdražih uspomena iz djetinjstva. Eurotrophy u Italiji 1983. godine kada sam osvojio trofej - napisao je uz fotografiju 47-godišnji Ivanišević, a jedan od pratitelja simpatično ga je upitao: - Koliko si aseva imao na tom meču?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb to one of my fondest childhood memories, the Eurotrophy @sergiotacchini_official U12 🇮🇹 I won the 🏆 there in 1983

A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) on

Goran je četiri puta igrao u finalu Wimbledona koji je žarko želio osvojiti, a veliko finale protiv Patricka Raftera 2001. godine kada je naš tenisač osvojio naslov s pozivnicom i danas se smatra jednim od najboljih finala svih vremena. 

>>> Pogledajte kako su se naši poznati nogometaši Luka Modrić i Mario Mandžukić snašli s reketom u rukama

Komentara 2

BL
boris.ljubicic1
10:09 16.06.2019.

...sa hrvatskim kvadratićima na marami vezanoj oko glave u početku 90-tih!

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:47 16.06.2019.

Jedan je Goran. Čovjek kojeg obožavaju u Engleskoj a upravo on najčešće pobijeđivao njihove igrače u Wembledoonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije