Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV U UTORAK

Naš je gost odvjetnik Anto Nobilo, nositelj crnog pojasa 8. dan

Anto nobilo
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
04.06.2018.
u 19:55

Pričat će Nobilo i svojim posjetima Sjevernoj Koreji, a i prepričavat će anegdote s tim u vezi pa tako i onu kada su Korejci usred Zagreba pjevali "Po šumama i gorama...".

Gost najnovije sportske emisije Večernjeg TV (utorak, 12.30) bit će ugledni hrvatski odvjetnik Anto Nobilo (67) što će neke možda i zbuniti pa će se zapitati što o sportu ima za reći bivši državni tužitelj i odvjetnik koji je branio niz poznatih imena s hrvatske javne scene kao što su Ena Begović, Nikica Jelavić, Miroslav Kutle, Hrvoje Petrač, Josip Perković ali i pukovnik HVO-a Tihomir Blaškić...

 

No, Anto Nobilo jedan je od pionira hrvatskog te-kvon-doa koji upravo slavi svoj 50. rođendan i koji će u to ime preko Hrvatskog te-kvon-do saveza, kojem je Nobilo predsjednik, u srijedu navečer upriličiti i veliku i vrlo svečanu večeru u hotelu Westin.

Stoga će nam ovaj nositelj majstorskog pojasa 8. dana pričati o hrvatskim i svojim tekvondaškim počecima, o svojoj bogatoj natjecateljskoj i trofejnoj trenerskoj karijeri, o tome da li su mu draže sportske ili odvjetničke pobjede i koji mu porazi teže padaju, oni u sudnici ili u sportskom borilištu.

Podsjetit će nas Nobilo i na to kako se preko tekvondoa vodio hladni rat između političkog istoka i zapada, između Sjeverne i Južne Koreje i kako je taj sport postao most za jedan razdvojeni narod. Pričat će Nobilo i svojim posjetima Sjevernoj Koreji, a i prepričavat će anegdote s tim u vezi pa tako i onu kada su Korejci usred Zagreba pjevali "Po šumama i gorama...".

Ne propustite pogledati poznatog odvjetnika u jednoj posve novoj ulozi.

Komentara 10

U1
ursus_1212
21:59 04.06.2018.

Jugoslaven, 1. dan

PR
prajdali100
21:08 04.06.2018.

Bilo bi red da ga priupitate kako se " proslavio" u slučaju Artuković, kako hoda po Bosni i javno poziva da se tuži država Hrvatska, kako je tu i tamo znao izudarati maloljetnike....Sve dok ne naleti na pravog.

DU
Deleted user
20:18 04.06.2018.

Kada izuzmemo Emu Begovic i Tihomira Blaskica, ostatak koje je on branio, su u njegovom rangu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije