Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Naš Hajduk: Neka sada država reagira na prijetnje optuženog za kriminal

Udruga Naš Hajduk
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/7
23.06.2017.
u 16:20

Pozivamo pravnu državu i represivni aparat da na prijetnje upućene od strane optuženika za teški gospodarski kriminal i osobe sklone nasilju reagiraju jednako revno i na jednak način kao u nedavnim situacijama - piše u priopćenju Hajduka

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić je tijekom konferencije za medije optužio udrugu Naš Hajduk da se bavi reketom te ih nazvao Cosa Nostrom.

Udruga Naš Hajduk idala je priopćenje:

"Pozivamo pravnu državu i represivni aparat da na prijetnje upućene od strane optuženika za teški gospodarski kriminal i osobe sklone nasilju reagiraju jednako revno i na jednak način kao u nedavnim situacijama.

Naš Hajduk predstavlja vrijednosti koje su dijametralno suprotne svemu onome što simbolizira navedena osoba i njegova klika i potpuno je jasno zašto se osjeća ugrožen idejama poput demokracije, transparentnosti, zakonitosti i časti. Zaštitu od izrečenih prijetnji, kleveta, uvreda, objeda i najnižih prozivki potražit ćemo na sudu. 

Pozivamo naše članove da na ove prijetnje odgovore na najbolji način - pojačanim oprezom te još jačom aktivnosti na planu demokratizacije i vraćanja hrvatskog nogometa onima kojima i pripada – hrvatskom narodu.

Učlanjujte se više nego ikada, kupujte pretplate više nego ikada i sudjelujte u projektu pod sloganom 'ZA SVA VRIMENA' više nego ikada!  Ovaj napad samo je još jedan dokaz da smo na pravom putu. Zaustavljanja nema."

Komentara 18

PO
pozornik66
16:40 23.06.2017.

Pa ako ste protiv nasilja i kriminala možda ste tribali održat presicu poslin onog vulgarnog napada na Janicu ili fizičkog napada na Mamića, reć i uvjerit članove da ne podržavate nasilje i kriminal. A da ne kažem ništa o svastici i drugim srbarima šta se poveziju sa vama

DU
Deleted user
16:45 23.06.2017.

koje budale pa presica sad a nisu se ni culi kad je Janica napadnuta i kad je Mamic udaren....pa iz aviona se vidi ko ste i sto ste...glavu bi dao svoju da ste dio ekipe koje je svastiku nacrtala....mislim da se vrijeme blizi da se to otkrije....a onda ceted jedan po jedan biti...j...ni u g....

GA
gafe
16:41 23.06.2017.

Jel to "Nas Hajduk" kao neka moralna vertikala?? HaHaHaHoHoHoHiHiHiHeHeHe Vec dugo nisam se tako nasmijao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije