Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEDOPUSTIVO'

Naš Hajduk kritizirao dopredsjednika jer se grlio s Dalićem i gledao Varaždin

Varaždin - Šibenik
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/11
19.05.2019.
u 13:56

Dopredsjednik Hajduka Luka Jakobušić sjedio je u loži varaždinskog stadiona, a nakon utakmice se srdačno izgrlio s hrvatskim izbornikom Zlatko Dalićem.

Na jučerašnjoj utakmici Druge HNL između Varaždina i Šibenika koja je odlučivala o putniku u prvi razred, bio je i Lukša Jakobušić, novi dopredsjednik Hajduka.

Jakobušić je sjedio u loži varaždinskog stadiona, a nakon utakmice se srdačno izgrlio s hrvatskim izbornikom Zlatko Dalićem.

Nakon toga su se kratkim priopćenjem oglasili iz udruge Naš Hajduk i kritizirali Jakobušića.

"Borba za Hajduk i hrvatski nogomet za nas nema alternativu kao ni čist obraz i naši ideali na kojima se ona temelji. Uz njih smo stajali i uz njih ćemo ostati, a sve drugo je nedopustivo. Naši ideali ne umiru preko noći, simbol su časti i takvi će i ostati, s vama ili bez vas", poručili su.

Podsjećamo i da je Hajduk prije dvije godine potpisao suradnju s NK Varteksom, trećeligašem koji vode njegovi navijači White Stonesi.


 

Ključne riječi

Komentara 24

AM
Ameise
14:20 19.05.2019.

Stvarno volim Hajduk ali jedite go... više.

ĆI
ćiro
14:26 19.05.2019.

Koje bitange...

DI
didajoza
14:47 19.05.2019.

Nitko ne može razumjeti te ljude koji vole Hajduk a stvaraju nered na stadionu a Hajduk plaća kazne i igra bez publike. Sada im smeta Izbornik čudni ljudi. Navijam za Hajduk od 1952. godine!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije