Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLOV ZA HRVATA?

Naprijed, Ivane! Dodig u nedjelju po svoju drugu Grand Slam titulu u karijeri

U Osijeku je odigrano finale Hrvatskog premier tenisa
Dubravka Petric/PIXSELL
20.02.2021.
u 15:15

Dodig će tako za suparnika ponovno imati svog bivšeg partnera. Ovaj put bit će to Ram s kojim je Ivan nastupao 2018. (osvojili su München i igrali u finalu Ženeve)

Ivan Dodig i Slovak Filip Polašek u svom će prvom zajedničkom Grand Slam finalu za pobjednički trofej Australian Opena igrati protiv branitelja naslova Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja. Amerikanac i Britanac, peti nositelji, svladali su jučer u polufinalu britansko-brazilsku kombinaciju Jamie Murray/Bruno Soares sa 6:4, 7:6 (2).

Dodig će tako za suparnika ponovno imati svog bivšeg partnera. Ovaj put bit će to Ram s kojim je Ivan nastupao 2018. (osvojili su München i igrali u finalu Ženeve), a kojeg je Međugorac svojedobno ovako ocijenio:

– On ima mekšu ruku, dok sam ja agilniji i pokretljiviji.

Na putu do finala Dodig je već svladao još dvojicu bivših partnera: Marcela Mela (u trećem kolu) i Matu Pavića (u polufinalu). Ivan u nedjelju traži svoj drugi Grand Slam naslov u konkurenciji muških parova. Finale je u nedjelju u pet sati.

Nakon toga je finale muškog singla (9.30) u kome se Novaku Đokoviću pridružio Danil Medvjedev nakon pobjede nad Stefanosom Tsitsipasom sa 6:4, 6:2, 7:5.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
03:27 21.02.2021.

Dodig nikad nije (a niti nece) osvojio Grand Slam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije