Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Napoli sve dalje od titule, Inter se budi

Samuel Eto\'o
AFP
23.04.2011.
u 17:52

Momčad Napolija izgubila je na gostovanju kod Palerma (1:2) i drugu utakmicu zaredom te je sve dalje od prilike da osvoji naslov talijanskog prvaka.

Aktualni prvak Inter na domaćem je terenu, pak, svladao konkurenta za Ligu prvaka, rimski Lazio te je izbio na drugo mjesto ljestvice.

Vodeći je Milan dugo lomio otpor kandidata za ispadanje Brescije, a onda je Robinho u 82. minuti zabio za 1:0 pobjedu i tri važna boda u utrci za naslov.

Rezultati 34. kola: Parma - Napoli 2:1, Inter - Lazio 2:1, Roma - Chievo 1:0, Bari - Sampdoria 0:1,  Bologna - Cesena 0:2, Cagliari - Fiorentina 1:2, Genoa - Lecce 4:2, Udinese - Parma 0:2, Juventus - Catania 2:2.

Poredak: Milan 74, Inter 66, Napoli 65, Lazio 60, Udinese 59...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije