Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Napoli šokirao Inter na San Siru

napoli
Reuters
01.10.2011.
u 23:34

Nogometaši Napolija priredili su iznenađenje u 6. kolu talijanskog prvenstva. Gostujući na San Siru Napoli je pobijedio Inter sa 3:0!

Početak kraja za Inter počeo je u 41. minuti kada je sudac nakon prekršaja Obija nad Slovakom Hamšikom, koji se dogodio izvan šesnaesterca, dosudio kazneni udarac za Napoli. Obi je dobio drugi žuti, odnosno, crveni karton pa su crno-plavi u nastavku utakmice igrali s igračem manje.

Hamšik nije uspio zabiti s bijele točke, ali je odbijenu loptu u mrežu pospremio Campagnaro za 1:0. Interov vratar Cesar dobio je žuti karton, a trener Claudio Ranieri jee isključen. Sudačka pogreška očito je utjecala na Interovu igru.

Otvorenu igru domaćina Napoli je znao kazniti. Pogocima Maggija u 57. i Hamšika u 75. minuti gosti su došli do uvjerljive pobjede od 3:0. Inter je tako ostao na samo jednoj pobjedi ove sezone u talijanskoj ligi, dok je Napoli trenutačno na prvom mjestu.

U drugom susretu Roma je pobijedila Atalantu sa 3:1 (Krkić 20., Osvaldo 31., Simplicio 81./Denis 48.).

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prosoccer06
10:12 02.10.2011.

Zarada klađenjem uz sigurne sisteme i provjerene parove, posjetite: www.prosoccer01.blogspot.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije