Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Napoli slavio kod Milana, Pašalić pogodio gredu

Mario Pašalić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.01.2017.
u 23:04

Kod Fiorentine je cijelu utakmicu igrao Milan Badelj, Hrvoje Milić je ostao na klupi, dok je Nikola Kalinić odrađivao suspenziju zbog kartona

U derbiju 21. kola talijanske lige Napoli je slavio kod Milana s 2:1 i stigao na drugu poziciju sa samo bodom manje od vodećeg Juventusa. 

Napoli je šokirao domaćine u prvim minutama kada su zabili Lorenzo Insigne (6) i Jose Maria Callejon (9), a na 2:1 je smanjio Juraj Kucka (37). U 46. minuti je Mario Pašalić pogodio gredu, a Milan dokraja nije uspio izjednačiti. 

Pašalić je igrao do 86. minute, dok je kod Napolija Ivan Strinić igrao cijelu utakmicu, a Marko Rog ušao u 86. minuti. 

Na ljestvici vodi Juventus s 45 bodova, Napoli i Roma imaju po 44, a Milan je peti s 37 bodova. 

Nogometaši Fiorentine pobijedili su u gostima Chievo sa 3:0. Pogotke su za viole dali Cristian Tello Herrera (18),  Khouma Babacar (52pen) i Federico Chiesa (90+4).

Kod Fiorentine je cijelu utakmicu igrao Milan Badelj, Hrvoje Milić je ostao na klupi, dok je Nikola Kalinić odrađivao suspenziju zbog kartona.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

U utakmici 19. kola Primere Valencia je iznenadila u gostima Villareal s 2:0 i pobjegla iz opasne zone. 

Šišmiši su slavili pogocima Carlosa Solera (35) i Santija Mine (42). Valencia je pobjedom sada 15. s 19 bodova, dok je Villareal ostao šesti s 31 bodom te polako gubi korak s vodećima. 

U ranije igranom susretu novi prvoligaši Alaves i Leganes su odigrali 2:2. Alaves  je dvaput vodio pogocima Victora Laguardie (11) i Edgara (51), a  Leganes su poraza spasili Miguel Angel Guerrero (45) i Pablo Insua (84).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

JE
jejeee
07:58 22.01.2017.

Pašalić najlošiji u redovima Milana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije