Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Napoli poražen čeka Rijeku, AZ i Real Sociedad slavili

Rijeka i Napoli sastali se u 3. kolu Europske Lige
Goran Stanzl/PIXSELL
22.11.2020.
u 23:10

Golove za Milan zabili su Zlatan Ibrahimović (20, 54) i Jens Hauge (90+5), dok je pogodak za Napoli postigao Dries Mertens (63). Dodajmo kako je Ante Rebić bio asistent za drugi gol "Rossonera

Idući suparik Rijeke u Europskoj ligi, talijanski velikan Napoli poražen je u derbiju osmog kola Serie A od Milana sa 1-3, dok su Real Sociedad i AZ ostvarili minimalne 1-0 pobjede.

Golove za Milan zabili su Zlatan Ibrahimović (20, 54) i Jens Hauge (90+5), dok je pogodak za Napoli postigao Dries Mertens (63). Dodajmo kako je Ante Rebić bio asistent za drugi gol "Rossonera", a Napoli je završio utakmicu s igračem manje nakon što je u 66. minuti isključen Tiemoue Bakayoko.

Napoli se trenutačno nalazi na šestom mjestu Serie A sa 14 bodova, šest manje od vodećeg Milana.

Real Sociedad je na gostovanju porazio Cadiz sa 1-0 upisavši i šestu pobjedu u nizu. Pogodak odluke pao u 66. minuti je zabio Alexander Isak. Vodeći Real Sociedad ponovno ima tri boda više od drugoplasiranog Atletica, koji je dan ranije u derbiju 10. kola u Madridu pobijedio Barcelonu s 1-0. No, Atletico ima dvije utakmice manje. 

AZ je u susretu devetog kola nizozemskog prvenstva također, sa 1-0 pobijedio Emmen.

Strijelac jedinog gola bio je Bruno Martins Indi u 11. minuti. AZ je trenutačno sedmi sa 14 bodova, 10 manje od vodećeg Ajaxa.

Na polovici natjecanja AZ Alkmaar, Napoli i Real Sociedad imaju po šest bodova, dok je Rijeka posljednja bez bodova, a u četvrtak se u 4. kolu sastaju AZ Alkmaar - Real Sociedad, te Napoli - Rijeka.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
08:47 23.11.2020.

Napoli je usprkos porazu od Milana odlicna ekipa i iskreno govoreci Rijeka nema ni teoretske sanse da pobijedi.Dobije li nerijeseno mogu biti presretni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije