Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Napoli pobjedom na tri boda do Milana, Laziju tri crvena kartona

edison cavani
PA/Pixsell
03.04.2011.
u 17:45

U 31. kolu talijanskog prvenstva Napoli je u ludoj utakmici slavio protiv Lazija.

Vodili su nogometaši Lazia 2:0 i 3:2 u 31. kolu talijanskog prvenstva na gostovanju kod Napolija, no slavlje domaćinima (4:3) hat-trickom donio je Urugvajac Edinson Cavani.

Napoli se tako vodećem Milanu opet primaknuo na samo tri boda. Lazio je susret završio s devetoricom igrača (isključeni Bila i Sculli), a crveni karton dobio je i njihov trener Eduardo Reja.

Rezultati: Napoli - Lazio 4:3, Catania - Palermo 4:0, Cesena - Fiorentina 2:2, Chievo - Sampdoria 0:0, Genoa - Cagliari 0:1, Lecce - Udinese 2:0. Poredak: Milan 65, Napoli 62, Inter 60...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije