Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Napokon se vratio! Pogledajte prvi pravi Modrićev trening nakon ozljede

Luka Modrić
Foto: Real Madrid
19.02.2015.
u 19:40

Modrić je obavio zagrijavanje, vježbao je mišiće te je, napokon, radio i s loptom

Nakon što se u studenom Luka Modrić ozlijedio na reprezentativnom dvoboju hrvatske reprezentacije s Italijom, u kvalifikacijama za Euro 2016., u četvrtak se napokon vratio treninzima s ostatkom momčadi madridskog Reala, što svakako veseli sve u kraljevskom klubu, kao i njihove navijače.

Modrić je obavio zagrijavanje, vježbao je mišiće te je, napokon, radio i s loptom. Ipak, nije zaigrao u međusobnom dvoboju dvije momčadi Reala na treningu, već je do kraja nizao krugove oko terena.

S obzirom na to koliko oporavak traje, u posljednje se vrijeme počela dizati i velika medijska prašina špekulacijama je li se kod tretmana njegove ozljede negdje i pogriješilo.

>> Rodriguez zagrljen s Modrićem: Napredujemo iz dana u dan

Komentara 3

Avatar nula
nula
20:52 19.02.2015.

uf! samo da ne bude prerano

GA
gafe
20:37 19.02.2015.

Konacno!!!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
10:28 20.02.2015.

Prvih par utakmica budi samo Luka, kasnije Lukateli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije