Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon se ukazala

Pogledajte kako sada izgleda djevojka koja je ljepotom očarala svijet

Wini Fernandez
Foto: Screenshot
1/2
28.05.2020.
u 20:48

Čuveni video dominikanske odbojkašice danas ima gotovo osam milijuna pregleda

Wini Fernandez, dominikanska odbojkašica koja je prije nekoliko godina izgledom očarala svijet i postala kultnom figurom na društvenim mrežama, čemu u prilog govori da jedan od njezinih videa na YouTubeu danas ima gotovo osam milijuna pregleda, oglasila se na svom profilu na Instagramu prvi put nakon gotovo godinu dana.

Fernandez je na tu društvenu mrežu postavila fotografiju u državnome dresu, te objavu potpisala riječima "uhvatila me nostalgija".

Uz to je svoje obožavatelje, a ima ih preko 160 tisuća, obavijestila da je od sada mogu pratiti i na Twitteru, pa sve sluti da ćemo s mjesecima ispred nas ipak dobiti poneku informaciju više, gdje je, kako je.

Podsjetimo, Fernandez je 2016. sa svojom reprezentacijom osvojila zlatnu medalju na Panameričkome kupu u Santa Domingu, pa praktički u potpunosti nestala s radara nakon spomenutog videa koju ju je vinuo među zvijezde.

Danas joj je 25 godina, a Wikipedia bilježi da je do 2017. godine nosila dres dominikanskog kluba Cienfuegosa.

Evo kako izgleda sada.

Foto: instagram.com/winifernandez/

 

Komentara 4

Avatar RuthYA89
RuthYA89
06:56 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:48 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

DI
Diesel
17:48 29.05.2020.

Sad je ljepsa, a onda je imala ljepsi sorc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije