Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svima je laknulo

Napokon je pronađen predsjednik HNS-a Davor Šuker, imamo dokaz!

Zdravko Mamić - Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
03.06.2017.
u 17:18

- Ironija iz mene će reći da će on doći kad budemo igrali na Islandu jer je to bliže Las Vegasu, rekao je o Šukeru Joško Jeličić

Iz Cardiffa stiže lijepa vijest - napokon je pronađen predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker. Iako se već neko vrijeme nije znalo gdje se nalazi, sada smo saznali da je došao pogledati finale Lige prvaka između njegova bivšeg kluba Real Madrida i Juventusa.

Šuker će tako uživo pratiti dvoboj Marija Mandžukića protiv Luke Modrića i Matea Kovačića, a dan je iskoristio tako da što je šetao ulicama Cardiffa i družio se s navijačima Reala.

- Očekujem puno golova, pravu utakmicu i, naravno, pobjedu Reala. Presudit će vezni red španjolskog prvaka, rekao je tamo Šuker uoči utakmice.

 

Podsjetimo, predsjednik HNS-a već neko vrijeme nije u Hrvatskoj, a propustio je Euro U-17 koje se održalo kod nas, završnicu prvenstva u kojoj je Rijeka osvojila povijesni naslov prvaka, baš kao i finale Kupa u Varaždinu. Tada ga je žestoko 'oprao' Joško Jeličić.

- Iskreno, za to nema nikakvog opravdanja. Ironija iz mene će reći da će on doći kad budemo igrali na Islandu jer je to bliže Las Vegasu. Nije ga ni bilo ni na Europskom prvenstvu do 17 godina, a tu mu je bilo mjesto. Njemu je mjesto ovdje, ako ima volje i želje. Ako nema, neka kaže jer ima puno kvalitetnijih ljudi koji bi njegovu funkciju mogli puno bolje obnašati.

Komentara 8

SE
senior
17:29 03.06.2017.

Baš nas je šupljoglavo iskaralo Hrvoje na vrijeme jasno i glasno iobavijestio da je pronađen Šuker. Blago nama dok je ovakvih nadarenih šupljoglavaca i blago novinama koje ga imaju. , vjerojatno je i za njih ovakvo pisanje vrh nsportskog novinarstva.. Vjerojatno im se i novine zbog toga ludo kupuju.

DU
Deleted user
19:57 03.06.2017.

Koga briga što misle delač i jeličić. Tko su uopće navedena lica? Vjerojatno ona dvojica: nitko i ništa. Čini mi se da je neki dan naša Predsjednica navela da i dalje u svakom kutku svijeta znaju za Hrvatsku preko.........Šukera. Pametnom dovoljno.

PI
pinkec
23:48 03.06.2017.

I tko se obićno javi pametovati, naravno iskompleksirane nule (0) nikogovići!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije