Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKAZAO SE
Povratak na članak

Napokon će naplatiti sjajne igre: Vatreni želja velikana, cijena – deset milijuna!

Vida bi tako nakon sezone 2010./2011. opet mogao zaigrati u ligama petice. Tada je upisao jedan nastup u Bundesligi za Bayer iz Leverkusena koji ga je kupio od Osijeka pa prodao iduće sezone u zagrebački Dinamo

Komentari 3

RE
rene
10:26 25.11.2019.

Syssko izgleda da ipak treneri top klubova znaju o nogometu više od tebe ... svaka čast na tvojem mišljenju, ali ako si gledao Liverpool - Man City možda shvatiš zašto

VL
Avatar Syssko
Syssko
09:58 25.11.2019.

Nikad mi neće biti jasno da je Lovren ispred Vide u očima TOP klubova, Vida je zvijer koja u zraku odnosi 98% lopti, radijus kretanja i borbenost su mu zaprepaščujući, tehnika i dodavanje također, žustrina,snaga, fantastičan i konstantan godinama.

VL
EU
eugenkak
11:11 25.11.2019.

ustvari ja obozavam Vidu ali ne vjerujem da je on u ovim godinama stvarno nekaj velikog

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.