Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Napiši navijačku pjesmu i s McDonald'som otputuj na finale FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva 2018.!

Napiši navijačku pjesmu
Foto: Promo
19.03.2018.
u 14:08

Prijave se zaprimaju od 19. ožujka do 15. travnja putem McDonald’s mobilne aplikacije, a radove ocjenjuju Dario Šimić, Marko Lasić Nered i Korana Serdarević

Najvatreniji mali navijač ili navijačica iz Hrvatske uz McDonald's ima priliku otputovati na finalnu utakmicu FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. u Moskvu gdje će istrčati na teren držeći za ruku jednog od nogometaša koji se natječu za titulu svjetskog prvaka.

Natječaj Pratitelj igrača McDonald's organizira već tradicionalno, a glavna nagrada uključuje putovanje na FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. za dijete i roditelja te izlazak na teren.

Zadatak je malih kreativaca napisati stihove navijačke pjesmice na temu – „Kako se navija za najdraži tim na FIFA Svjetskom prvenstvu 2018.“

Kao i prethodnih godina, sudjelovati mogu djeca u dobi od 6 do 10 godina, a kako bi se pružila jednaka prilika svima te osigurao pravedan izbor najboljeg teksta pjesme, sve prijavljene radove ocjenjivat će tročlani žiri.

Prvi član žirija jedan je od legendarnih lica hrvatskog nogometa, čovjek s točno 100 nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i dio brončane generacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1998. u Francuskoj – Dario Šimić. Drugi je član žirija autor najpopularnijih navijačkih pjesama, glazbenik Marko Lasić Nered. Radove će ocjenjivati i nagrađivana književnica i profesorica hrvatskog jezika Korana Serdarević.

Kriteriji ocjenjivanja bit će kreativnost, jedinstvenost i uvjerljivost. Prijava koja ostvari najveći broj bodova osvojit će glavnu nagradu koja uključuje dvije ulaznice za finalnu utakmicu FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. u Moskvi na kojoj će kao pratitelj igrača u službenom dresu izaći na travnjak zajedno s najboljim svjetskim nogometašima. Također su za roditelja (skrbnika) i dijete osigurane povratne avionske karte, hotelski smještaj i prehrana, aktivnosti u kampu Player Escort te fotografije i video zapisi cijelog programa. McDonald's se pobrinuo da prva nagrada uključuje sve što je potrebno kako bi pobjedniku, autoru teksta, i njegovom roditelju pružio bezbrižan i nezaboravan doživljaj.

McDonald's je mislio i na drugo i trećeplasirane koje također očekuju atraktivne nagrade: službena lopta Svjetskog nogometnog prvenstva – adidas Telstar World Cup OMB te proslava rođendana s osmero prijatelja u McDonald's restoranu po izboru.

Radovi se zaprimaju od 19. ožujka do 15. travnja, stoga nemojte gubiti vrijeme. Preuzmite mobilnu aplikaciju McDonald's, registrirajte se i objasnite svom malom strastvenom navijaču ili navijačici što treba napraviti kako bi s vama otputovao na FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. i držeći za ruku na teren ispratio jednog od nogometaša koji je natječu za titulu prvaka.

Više o pravilima nagradnog natječaja pronađite na McDonald'sovoj službenoj web stranici.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije