Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redom mu se klanjaju

Napisao je genijalan status o Ronaldu od sto milijuna eura i Mandžukiću

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.12.2018.
u 10:23

- Mario je ključan igrač. On je kombinacija tehnike i fizičkih predispozicija pretočena u iznimnog igrača - bio je jasan Juventusov strateg

Dan nakon što je Mario Mandžukić srušio Romu u subotnjem derbiju, Talijani se natječu u komplimentima. Super Mario ili MM 17, kako mu tepaju na naslovnicama, sve je te divne riječi i zaslužio, a kako i ne bi kada je na popis svojih ovosezonskih žrtava dodao i drugi rimski klub nakon Lazija, Milana, Napolija, Intera...

Doista nema tog novinara koji u izvještaju nakon utakmice nije nahvalio svepopularnog Mandžu, ali moramo priznati da je najzgodniji status napisao Paolo Bandini, sporski novinar koji surađuje s The Guardianom, ESPN-om, BBC-jem:

- E neka je Juventus potrošio stotinu milijuna eura na Ronalda kako bi onemogućio protivnike da čuvaju Mandžukića kako spada. Slatko - naveo je Bandini na Twitteru, ispod čije objave se nanizala čitava vojska štovatelja hrvatskog napadača.

Baldinijev zgodan kompliment se odlično nadovezao i na riječi Massimilana Allegrija, koji je također bio pun hvalospjeva na račun ovog jedinstvenog nogometaša.

- Mario je ključan igrač. On je kombinacija tehnike i fizičkih predispozicija pretočena u iznimnog igrača - bio je jasan Juventusov strateg, kojemu je Mandžukićev pogodak omogućio da zadrži osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Napolija po svršetku 17. kola.

I tako bismo mogli unedogled, ali niz komplimenata zaključimo činjeničnim stanjem koje je uočio novinar La Gazzette dello Sport:

- Mario? Čovjek za velike utakmice: kada zabija, Juventus pobjeđuje, a zabija u svim ključnim dvobojima. Stara dama je uz njegovu pomoć srušila sve izravne suparnike. Koliko je samo u njemu požrtvovnosti... 

 

Komentara 38

Avatar nula
nula
10:48 23.12.2018.

Ustani Mandzo Hrvatska te zove !!!!

AN
AnteizmalogZGa
11:04 23.12.2018.

Eee kako bi mi bilo drago vidjeti ga opet u repki,

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:27 23.12.2018.

A može i kraće : " Hrvatina " 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije