Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE DA SE POKOLEBATI

Napali su ga zato što kao musliman slavi Božić, u komentarima se javio i Lovren

Mohamed Salah
instagram.com/mosalah
25.12.2020.
u 09:24

Lovren je ispod Salahove objave nacrtao četiri srca, što i ne čudi budući da su njih dvojica s vremenom postali iskreni i nerazdvojni prijatelji

Mohamed Salah očito je čovjek koji se ne da pokolebati bez obzira na to koliko ga napadali i osuđivali. Naime, baš kao i prošle godine, ovaj sjajni napadač Liverpoola čestitao je Božić, a uz to se i fotografirao uz obitelj ispred predivno ukrašene jelke. 

Njegova je objava na društvenim mrežama ponovno izazvala sveopću strku u više od 40 tisuća komentara, a na fenomenalnog Egipćanina navalili su pojedini ljudi islamske vjeroispovijesti uvjereni da je time počinio haram (arapska riječ za nedopušteno).

Naravno, nisu to tako svi doživjeli, mnogi su stali u Salahovu obranu i kazali da ne vide baš ništa loše u tome što poštuje tuđu tradiciju, a podršku mu je iskazao i hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren.

Lovren je ispod Salahove objave nacrtao četiri srca, što i ne čudi budući da su njih dvojica s vremenom postali iskreni i nerazdvojni prijatelji.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

Ključne riječi

Komentara 156

HR
hrUsrcu
10:07 25.12.2020.

cemu frka? ja se sijecam da smo u mostaru do 90-tih slavili sve blagane, katolicke, pravoslavne, muslimanske. sve dok najprije milosevic, pa nakon njega izetbegovic nisu sve shebali

KT
KTM
11:21 25.12.2020.

Sve poštiva,svoje uživa.Faraon Salah

ML
Mladjan
12:24 25.12.2020.

Svoje voli, tuđe poštuj. Ko tuđe ne poštuje, ne voli ni svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije