Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KLUBU ŠUTE

Napadač QPR-a uhićen zbog optužbi za grupno silovanje

Loic Remy
Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL
15.05.2013.
u 16:36

- Tri muškarca u dobi od 26, 23 i 22 godine su uhićeni zbog sumnje u silovanje - potvrdio je glasnogovornik metropolitanske policije.

Napadač Queens Park Rangersa Loic Remy završio je pritvoru zbog sumnji u silovanje. Sumnja se da je Francuz s još dvojicom muškaraca silovao 34-godišnju ženu.

- Tri muškarca u dobi od 26, 23 i 22 godine su uhićeni zbog sumnje u silovanje - potvrdio je glasnogovornik metropolitanske policije.

Žena je policiji ispričala da je bila u Remyjevom stanu u kojem su bili još nogometašev rođak i prijatelj, pišu engleski mediji. Ponudili su joj piće koje je popila i ostala bez svijesti. Nakon što se probudila prijavila je silovanje.

- Upoznati smo s optužbama protiv Loica Remyja, ali ne možemo komentirati policijsku istragu - poručili su iz kluba.

26-godišnji Francuz ove je zime za 10 milijuna eura stigao iz Marseillea kako bi QPR-u pomogao da ostane u ligi, no klub se nije uspio spasiti.

>> Barton o ispadanju QPR-a: Puno je dr..džija među igračima!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije