Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.07.2018. u 06:09

Daniel Cormier postao je novi prvak teške kategorije UFC-a nakon što je u Las Vegasu nokautirao Stipu Miočića. Nije dugo trajao meč je je Cormier već u prvoj rundi došao do pobjede.

Stipe je dobro otvorio borbu i nekoliko puta opasno ugrozio Cormiera. No, kako je runda odmicala, Cormier je izgledao sve bolje i borci su se upustili u žestoku tučnjavu. Naš Stipe tu nije dobro prošao, iako valjda istaknutu da ga je protivnik minutu prije kraja runde prsto ubo u oko, zbog čega je sudac nakratko zaustavio borbu.

Nakon što su nastavili, Stipe je primio snažan udarac u bradu i pao, a onda ga je Cormier dokrajčio na podu.

Daniel Cormier tako je iznenadio MMA svijet jer su mnogi vidjeli Miočića kao favorita, iako se znalo da je DC jako opasan, ali američki borac sjajno je odradio borbu i uzeo pojas.

Ispisao je tako povijest jer je istovremeno prvak u poluteškoj i teškoj kategoriji, a pobjeda će mu biti slađa jer je došla na pomalo neočekivani način. Naime, svi su kao glavnu prednost Cormiera vidjeli hrvanje i vjerovali su da bi do pobjede mogao doći na taj način, ali on je u pravoj tučnjavi u stojci uspio poraziti Miočića.

Komentara 61

JM
ja-ma
06:33 08.07.2018.

A,nekad se mora i izgubiti...

KA
kacavenda
06:39 08.07.2018.

Ima vremena za revanš✌️

PL
@ploto@
07:34 08.07.2018.

Stipe se taktički loše borio.Cormier mu je najavio da će ga nokautirati jer je uočio slabost u gardu koju stalno ponavlja.Upravo se to i dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije