Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaiskrilo

Nakon utakmice zamalo došlo do sukoba igrača Splita i Dinama

Dinamo, SPlit (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
10.11.2012.
u 22:53

- Nije se dogodilo ništa posebno, Kelava je kao pravi kapetan došao u našu svačionicu čestitati nam na pobjedi

Nakon utakmice Dinama i Splita zamalo je došlo do fizičkog sukoba između igrača Splita i Dinama.

Naime, igrači Splita u svojoj su svlačionici pjevali pogrdnu pjesmu o Dinamu, što je toliko isprovociralo Ivana Kelavu da je došao u njihovu svlačionicu i viknuo:

"Ne dirajte mi svetinju".

Nakon Kelave tamo su došli i Vida, Šimunić te Ibanez i tada se činilo da bi moglo doći do većeg incidenta, ali situaciju je smirio Križanac.

- Nije se dogodilo ništa posebno, Kelava je kao pravi kapetan došao u našu svačionicu čestitati nam na pobjedi - rekao je Križanac.

Komentara 6

JO
jožek2
07:35 11.11.2012.

Ova ekipa Dinama sa pravim trenerom i pod uvjetom da vrati protjerane igraće, (Leko, Pokrivać, Biščan, Tonel,ijoš neki)moga bi osvojiti i pokoji bod u Euro ligi a ne da je i jedan Split i neznam tko još ponižavaju. .Po momee idealan trener bi bio Pamić ai pod uvjetom da mu Mamići ne sastavljaju momčad, ali uostalom on je karakter koji bi istog trena napustio ekipu kad bi se ovj dvojac mozgova i pribižio svlačionici.

JA
Jaximus
09:02 11.11.2012.

Svojim pjesmuljkom je klub iz provincije dokazao sav svoj jal i malograđanštinu.

LT
lini tovar
09:51 11.11.2012.

zanimljivo, nasa se javljat on koji je na maksimiru piva "jeb** te hajduce", a na poljudu "jedna ce torcida plakati ovu noc"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije