Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigle kazne

Nakon tučnjave suspendirana četvorica nogometaša

Getafe
Foto: Reuters/Pixsell
31.01.2019.
u 22:59

Nogometaš Valencije Mouctar Diakhaby i igrači Getafea Bruno Gonzalez i Damian Suarez suspendirani su na po četiri utakmice

Disciplinska komisija Španjolskog nogometnog saveza suspendirala je četvoricu igrača zbog tučnjave nakon utakmice četvrtfinala Kupa između Valencije i Getafea.

Nogometaš Valencije Mouctar Diakhaby i igrači Getafea Bruno Gonzalez i Damian Suarez suspendirani su na po četiri utakmice, dok je igrač Getafea Jamie Mata kažnjen s tri utakmice neigranja. Kondicijski trener Valencije je suspendiran na jednu utakmicu, a oba kluba su kažnjen i novčano.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Do tučnjave je došlo nakon utakmice i pobjede domaćina s 3-1. Šišmiši su postigli dva gola u sudačkoj nadoknadi i tako prvi put nakon 2012. izborili plasman u polufinale Kupa.

Kada je utakmica završila, Gonzalez je napao Diakhabyja koji je ušao na teren, uhvatio ga je za vrat i udario. U sukob su se potom uključili i drugi igrači, a situacija se smirila tek nakon intervencije policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije