Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva igračica svijeta

Nakon trijumfa na Australian Openu otpustila srpskog trenera: To je šok!

Naomi Osaka
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.02.2019.
u 11:24

Naomi Osaka prekinula je suradnju sa srpskim trenerom Sašom Bajinom

Japanska tenisačica Naomi Osaka sjajno je otvorila novu sezonu. Pobjedom u finalu Australian Opena protiv Čehinje Petre Kvitove (7:6(2), 5:7, 6:4) postala je prva igračica svijeta.

A nakon trijumfa u Melbourneu svojom je odlukom šokirala teniski svijet. Naomi Osaka prekinula je suradnju sa srpskim trenerom Sašom Bajinom.

Foto: Reuters/Pixsell

"Više ne radim sa Sašom. Hvala mu na trudu i želim mu sve najbolje", objavila je na društvenim mrežama japanska tenisačica.
Japanka je prva tenisača od Serene Williams i 2015. koja je osvojila dva Grand Slam naslova u nizu.

"Hvala, Naomi! Želim ti samo najbolje, kao i do sada. Kakva je samo ovo avantura bila! Hvala ti što si dopustila da budem dio toga", napisao je Saša Bajin.

>> Pogledajte razgovor s Bornom Ćorićem na Večernji TV-u

Naomina odluka šokirala je bivšu američku tenisačicu Lindsay Davenport.

- To je šok, pa upravo je osvojila dva Grand Slam naslova. Otkad surađuju Naomi je samo napredovala. Ovo me jako iznenadila, posebno kada se vide njezini rezultati - rekla je Lindsay Davenport.

Saša Bajin bio je dvije godine trener Naomi Osaki.

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
13:11 12.02.2019.

Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije