Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"HEROJ RUSIJE"

Nakon što su vandali uništili mural Habiba, sumnja se na ruskog političara

Twitter
18.11.2020.
u 11:15

Ruski mediji u priču uključuju i mogućnost da zbog spomenutog natpisa iza svega stoji i jedan ruski zastupnik iz Čeljabinska koji je protivnik toga da Habib dobije najvišu počasnu titulu u Rusiji, onu "heroja Rusije"

Grupa navijača ponajboljeg MMA borca svih vremena Habiba Nurmagomedova iz ruskog grada Čeljabinska je nakon posljednje borbe u karijeri Dagestanca nacrtala njegov veliki mural odavši mu poštovanje za prikazano tijekom svoje karijere.

Međutim, divni mural nije izdržao netaknut ni mjesec dana jer je nepoznata grupa vandala uništila mural prebojavši ga i napisavši: On nije naš heroj!. 

Mural je, kao što vidite na fotografiji, imao orao pored Habibova lika, a napravio ga je lokalni ulični umjetnik Timur Brazil.

Počinitelji nisu poznati, ali glavna je pretpostavka da je riječ o nekom koga su recentne Habibove poruke francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu zbog njegovih stavova o Islamu. Tad je Habib poprilično oštro i direktno molio Allaha da naudi Macronu i kazni ga. 

"Neka svevišnji uništi lice ovog stvorenja i svih njegovih pratitelja", napisao je tada Habib.

Ruski mediji u priču uključuju i mogućnost da zbog spomenutog natpisa iza svega stoji i jedan ruski zastupnik iz Čeljabinska koji je protivnik toga da Habib dobije najvišu počasnu titulu u Rusiji, onu "heroja Rusije".

Podsjetimo, Habib je 24. listopada dominantno obranio pojas protiv Justina Gaethjea, da bi nakon borbe objavio odlazak u mirovinu nakon što je majci obećao da se više neće boriti.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije