Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekord

Nakon što je Real Madrid pao u Sevilli, Rijeka je jedina neporažena momčad Europe

09.06.2016., Rijeka - Trener Rijeke Matjaz Kek odrzao je konferenciju za medije uoci pocetka priprema za nadolazecu sezonu. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/7
17.01.2017.
u 13:10

Rijeka je u nizu od čak 32 utakmice bez poraza, od toga 25 u ovoj sezoni. Posljednji put izgubila je u travnju prošle godine, od Slavena Belupa u polufinalu Hrvatskog kupa (glatkih 0:3)

Naklonimo se još jednom Rijekinu remek-djelu! Naime, nakon što je Real Madrid poražen u Sevilli (1:2), Rijeka je ostala jedina neporažena momčad u Europi, što nikada nije uspjelo niti jednoj hrvatskoj momčadi.

Rijeka je u nizu od čak 32 utakmice bez poraza, od toga 25 u ovoj sezoni. Posljednji put izgubila je u travnju prošle godine, od Slavena Belupa u polufinalu Hrvatskog kupa (glatkih 0:3).

A evo tko je bio najbliži Rijekinu dosegu. Na primjer, njemački Hoffenheim bez poraza je u Bundesligi u 16 utakmica, ali izgubio je u Kupu od Kölna. U ligama Petice po jedan prvenstveni poraz imaju Bayern i Nica, a po dva Tottenham, Liverpool, Barcelona i RB Leipzig.

Velški The New Saints imao je fantastičan niz u prvenstvu od 27 utakmica bez poraza, koji je prekinut remijem ovog vikenda (3:3 s Newtownom), ali Velšani su u kvalifikacijama za Ligu prvaka izgubili od ciparskoga Apoela u Nikoziji (0:3).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije