Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Washington

Nakon Škugora i Mektića ispao i Mate Pavić

Mate Pavić i Oliver Marach
Foto: Press Association/Pixsell
31.07.2019.
u 21:21

Od hrvatskih predstavnika u Washingtonu je ostao samo Marin Čilić koji je sa 7-6 (4), 7-6 (4) nadigrao Rumunja Mariusa Copila u dvoboju 2. kola pojedinačne konkurencije.

Američki glavni grad nije bio sretan za hrvatske predstavnike u konkurenciji parova na ATP turniru serije 500, gdje su u utorak Nikola Mektić i Franko Škugor propustili čak sedam meč-lopti, a Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares su u srijedu poraženi od Nizozemca Rojera i Rumunja Tecaua sa 7-6 (9), 2-6, (10-7).

Pavić i Soares su u 'tie-breaku' prvog seta propustili tri set-lopte (6-4, 8-7), ali su se vratili u drugom setu. No, odlučujući 'tie-break' je ponovno otišao na nizozemsko-rumunjsku stranu.

Od hrvatskih predstavnika u Washingtonu je ostao samo Marin Čilić koji je sa 7-6 (4), 7-6 (4) nadigrao Rumunja Mariusa Copila u dvoboju 2. kola pojedinačne konkurencije. Čilić u osmini finala čeka pobjednika dvoboja Amerikanca Reillyja Opelke (ATP - 43.) i Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea (ATP - 22.).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije